Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lihtsad liharoadAutor(id):
Kujundaja: Kaia Loigom
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn:
Aasta: 2019
Originaalkeel:
ISBN: 9789949631483
Lehekülgi: 56
Sari: Kodu & Aed
Seisukord: normaalses korras raamat
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 288
Kogu austuse juures köögiviljade ja roheliste salatite vastu, ei maksa siiski unustada ka liha. Liha on hea valgu ja vitamiinide allikas. Kui jõulude ajal lubame endale traditsioonilist kamara ja pekikihiga seapraadi, siis argipäevane valik võiks olla lahjem linnu-, lamba-, sea- või loomaliha.Katsuge leida sugulane, tuttav või tuttava tuttav, kes on jahimees. Ulukiliha on parim kodumaine liha üldse. Liha ei peagi sööma palju ja kõige parem on ta koos köögiviljadega. Proovige selle raamatu retsepte, kus liha on hautatud koos köögiviljade ja maitseainetaga, pikalt ja armastusega. Tulemus on täiesti imeline!
Märksõnad:
kokandus
Sari: Kodu & Aed
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!