Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...Autor(id): Anni Arro
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Menu
Linn:
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789949470105
Lehekülgi: 272
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 197 × 261 mm
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
Anni Arro Selles raamatus kokkab Anni Arro kolmes erinevas kohas. Ta alustab kulinaarset rännakut oma kokanduslike juurte juurest Itaaliast. Sealt tuleb ta tagasi Eestisse, oma Pelgulinna kööki, kust liigub maale, põldude ja peenarde vahele. Ei saa öelda, et üks koht oleks kuidagi parem kui teine. Igal pool on oma head ja vead. Iga koht mõjutab autorit erinevalt, kuid ta road jäävad ikka lihtsaks ja ausaks. Oma olemuselt võiksid Itaalia ja Eesti köök olla väga sarnased. Itaallane paneb taldrikule päikeseküpse tomati, mozarella-juustu ning piserdab peale oliiviõli. Ta hindab oma toorainet ja teab, et taldrikule ei ole vaja kuhjata palju erinevat kraami.
Eesti köök võiks toimida samadel põhimõtetel. Puravik, sirmik, räim, muskaatkõrvits, peet, rukkijahu, Peipsi sibul, vänge küüslauk – Eestis on fantastiline toorainevalik! Nii maitsvat kartulit, kui meil, ei leia mitte kusagilt mujalt! Autor leiab, et võiksime olla teadlikud oma saadustest, võiksime olla uhked oma aarete üle.
Raamatust leiab hulgaliselt retsepte, kuidas valmistada kergemaid eelroogi, suupisteid, salateid, kobedamaid kõhutäisi ning eriti maitsvaid kooke. Illustreeritud rohkete piltidega.
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal..., Anni Arro, Menu 2010Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Suur kokaraamat,
Varrak, 2003, hind: 25,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamis-juht. 25-a. juubeli väljaanne,
1926, hind: 16,00 eurot
Koostanud Jüri Liiv, Minu vanaema mikrolaineahi. Raamat neile, kes armastavad hästi süüa, kel pole kodus valge põlle ja supikulbiga vanaema, kuid on mikrolaineahi,
Inorek, 1994, hind: 4,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Irma Järvinen, Lasse Kosonen, Marita Joutjärvi, Parimad söögiseened ja maitsvaimad seenehõrgutised,
Sinisukk, 1999, hind: 22,00 eurot
Kokaraamatud all on 2272 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!