Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eesti perepeod. Estonian family celebrationsAutor(id): Harri Ilves, Lia Virkus, Tiina Väljaste
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
Tõlkija: Siiri Kalev
ISBN: 9789949427369
Lehekülgi: 244
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 224 × 280 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 129
Just pidupäeval avaldub rahva loomingulisus, tema ühine meel ja elujõud kõige paremini. Peegeldagu see raamat eestlaste võimet oma iidseid kombeid alal hoida, käies samal ajal ajaga kaasas. Käesolevas raamatus kirjeldatakse enamikku eestlaste perepidusid, andes juurde näpunäiteid ja ideid ning tarvilikke toiduretsepte. Siit leiate vastlapäeva, vabariigi aastapäeva, jõulud, jaanid jne. Ka koolilõpupidu ja lapse sünnipäev, samuti sauna-, veini- ja teeõhtu, emade- ja isadepäev, lihavõtted ning muud perepeod on kajastatud.
"Eesti perepeod" on nii eesti kui ka inglise keeles, mistõttu sobib nii koduseks kasutamiseks kui ka kingituseks välimaal elavatele sõpradele.
Sari: 100 rooga
kokaraamatud, perekonnapeod, toidud
Hind:
22,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!