Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ivari Itaalia maitsed. Käepärased ja lihtsad näpunäited ning retseptid Itaalia avastamiseksAutor(id): Ivari Vokk
Kujundaja: Einike Soosaar
Kirjastus: Menu Meedia
Linn:
Aasta: 2024
Originaalkeel:
ISBN: 9789916731611
Lehekülgi: 204
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 260x210
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Ivari Voki raamat „Minu Itaalia maitsed“ viib lugejad maitserännakule läbi Itaalia köögi, pakkudes samal ajal praktilisi retsepte ja nõuandeid, mis sobivad ka Eesti kodukokkadele. Raamatus jagab Vokk oma toidukirge, mis algas juba lapsepõlves isa õpetustega ja viis ta hiljem telesaate „MasterChef Eesti“ teise hooaja võiduni. Võistlusele registreerisid ta abikaasa Merje ja sõbrad. „Eks nad ole olnud minu kõikvõimalike köögikatsetuste tunnistajad ja küllap nad olid kindlad, et tulen toime. Minu kirg on toorained ja tehnikad, eriti nende lihtsus ja kvaliteet. Usun siiralt, et hea toit ei pea tähendama väga keerulisi tehnikaid. Mulle meeldib ka öelda, et toiduga mängimine on hea, aga lugupidamine toidu ja tooraine vastu peab olema esikohal!“ kinnitab autor.
Raamatu keskmes on lihtsad ja autentsed Itaalia road, mis on kohandatud Eesti maitse-eelistuste ja kättesaadavate toorainetega. Retseptid algavad Itaalia köögi alustaladest ciabatta’st ja foccacia’st, hõlmavad klassikalisi pastaroogasid, risotosid ja gnocchi’sid, aga samuti on olemas eelroad, supid, kastmed ja magustoidud.
Raamat pole vaid retseptikogu, vaid ka mõtteviis ja elustiil, mis kutsub katsetama ja looma. Ivari Vokk toob esile Itaalia ja Eesti köögi sarnasused, nagu näiteks austus hooajaliste ja värskete toorainete vastu. Igalt leheküljelt paistab tema armastus toidu vastu, mida ta püüab anda edasi ka oma lastele.
„Minu Itaalia maitsed“ pole mõeldud ainult Itaalia toidu austajatele, vaid kõigile, kes soovivad avastada uut kultuuri maitsete abil. Lugejat ootab ehe, ent lihtne kulinaarne seiklus, mis on täis praktilisi nõuandeid ja inspireerivaid retsepte, mis sobivad ideaalselt Eesti kodukööki.
Ivari Vokk: „Itaalia köök on väga lihtne ja seda olen proovinud ka oma raamatus välja tuua. Igaüks saab nende roogadega hakkama, söögitegemine muutub raskeks siis, kui hakata toorainega trikke tegema.“
Märksõnad:
Menu Meedia
Einike Soosaar
kokaraamatud
toiduretseptid
rahvuslikud köögid
rahvusköögid
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Ivari Itaalia maitsed. Käepärased ja lihtsad näpunäited ning retseptid Itaalia avastamiseks, Ivari Vokk, Menu Meedia 2024Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!