Fermentatsioonist – ausalt ja Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Turbo Pascal Toolbox. Numerical Me..""Arheoloogilised välitööd Eestis..""Ülespandud soengud, sõlmed ja ke..""Maagia I. Võti maagia maailma""Juusturaamat""Kolmas rass. Pääsemine eestlaste..""Rebased viinamäel""Aadlimäng ehk Pootsman Evert Vene..""Pál-tänava poisid""Õpetatud Eesti Seltsi aastaraamat..""Looming 1971/2""Seitsmes päev""Tallinna Tehnikaülikooli majandus..""Kamikazed. Jaapani enesetapujumala..""Talveturist""Kevad Eestis. Autobiograafia I""Teemandi väljak""Töö ja juhtimise teaduslik organ..""Doktor Fu Manchu saladus""Taevas on päriselt olemas""Vanglasemud. New York Times'i Best..""Lauludest helisevad aastad. Tõrva..""Goblini vari""Ma langesin esimesel sõjasuvel. F..""The Medieval Town in The Baltic: H..""Õpilane""Lugu lendavate taldrikutega""Tasavägine muusika""Abikaasa ja armuke""Vene-eesti tehnika sõnaraamat""Анализ алгоритмов:..""Jõu teine ring""1949. aasta märtsiküüditamine T..""Looduse saladused""Jõulusalmik. Salmid vanade ajaleh..""Eesti ohvitserid ja sõjandustegel..""Maasikas aias ja köögis""Nostradamuse ennustused""Näpsu""Kadriorg. Loss ja park""Eesti ametikeel. Õigekeel ja suht..""Kogutud teosed. 8 köiteline täie..""Dieettoitlustus sööklas""Pirn aias ja köögis""Tass teed""Luurejutud""Suusatama!""Aastad jõulukaardil 1890-1960""Adobe Photoshop 6.0. User guide""Lummav hetk""Eesti köökk""Population losses in Estonia June ..""NSV Liidu ajalugu. 1. osa""Kes ehmatab ploome""Läbi aja""Täheke 2016/4""Eesti vapid ja lipud. 16. sajand -..""Mees ja naine""Kerged salatid""Maimu (jutustus)""Rääbu. Peipsiveere muinasjutuvee..""Väga värviline""KGB mängib malet""Augustikahurid""Aastaga haigustest priiks. Tervend..""Magalhães. Mees ja tema kangelast..""Väikese Heidi uued lood""Kotermann Juko imeline reis läbi ..""Kümnes detsember""Filosoofilisi novelle""Legend seitsmendast neitsist""Minu ämma ööelu""Tuuline rand II""Põllumajandusteaduselt tootjatele..""Jaht. Meestest, kohtingutest ja se..""Spordibiograafiline leksikon 1937""Patused""Meie repertuaar 1979/6""Ameerika imperialismi verised jäl..""Metsa mõte [artiklikogumik]""Atala. Rene. Europeia sari""Teistsugune parun""Mõttejaht. Psühhiaatri märkmed""Kääbusviljapuude kasvatamine""Pöörikoht""Neljas jääaeg""Võõrad lood""Abielurikkumise käsiraamat naiste..""Põnev piim""Berliini müür. 13. august 1961 -..""Mineviku mustad kastid. Perestroik..""Vladimir Solovjov""Peggy Sue ja vaimud 2. Deemoni uin..""Saatuse mängukanniks. Mällu jä..""Kamin Lumehelbekesele""Unistuste raamatupood""Tunnelid läbi aegade""Allesjäänud""Eesti rahvakoolide võrk 18. sajan..""Pulmakaunitarid 2. osa""Piiblit avades""Stressivaba kokkamine. Lihtsalt, k..""Kohviraamat""Süsihappegaasirežiim kasvuhoonet..""Ühe mehe naised""Imeline Ajalugu 2013/7. Ostetuim k..""Vagabund Elizabide""Vabastamislahingutes""Palve on minu elu""Lips-laps, lehelind"
110 tk kogusumma: 995,85 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits
Autor(id): Rain Kuldjärv
Kujundaja: Mai-Liis Raidaru


Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916165539
Lehekülgi: 176

Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest

Mõõdud: 240x170
Suurus: Kõvakaaneline

Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.

Raamat “Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt” on muhe käsitlus hapendamise ja kääritamise teooriast ning jagab palju praktilisi nippe ja retsepte. Siin on soovitusi nii traditsioonilisi maitseid austavale hapendajale kui ka maitsenüansse hindavale julgele katsetajale. Autor õpetab, kuidas lisaks kurkidele ka teisi köögivilju hapendada, valmistada erinevaid kimtšisid ning maailma parimat seenesalatit. Põgusalt saab tutvuda ka hapendatud piimatoodete ja vürtsikilude valmistamisega. Loomulikult ei puudu siit ka kääritatud jookide valmistamise juhendid. See raamat on valminud tänu autori aastatepikkustele teadusuuringutele ja suurele isiklikule huvile fermentatsiooni vastu. Autori soov on, et fermenteeritud toitude populaarsus kasvaks ja need satuks sagedamini eestlaste toidulauale. Fermenteeritud toit on tervislik ja toetab seedimist ning immuunsüsteemi. Korrektselt hapendatud ja kääritatud toit säilib kaua ning on seeläbi parem ka keskkonnale, sest vähendab toidu raiskamist Katseta julgelt retseptidega ja mitmekesista oma toidulauda! Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta praegu juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi “Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, “Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.

Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
fermentatsioon
hapendamine
toiduainete töötlemine
köögiviljad
seened
joogid
piimatooted
kilu
toiduretseptid
käsiraamatud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot

Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot

Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot

Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot

Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot

koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot

Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot

Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot



Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud