Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Täistaimetoidud lihasööjatele. Üle 125 ülimaitsva retsepti, mis pakuvad rahuldust nii taimetoitlasele kui ka lihasööjaleAutor(id): Roberto Martini
Kirjastus: Helios Kirjastus
Linn:
Aasta: 2013
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Siret Soop
ISBN: 9789949934744
Lehekülgi: 230
Seisukord: heas seisukorras
Mõõdud: 240x195 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Siia raamatu kaante vahele on Ellen DeGeneresi ja Portia de Rossi isiklik kokk kogunud üle 125 imemaitsva retsepti, mida ta on loonud DeGenersi
majapidamisele – toidud, mis muudavad tervisliku vegan kokkamise kõigile kättesaadavaks ja lihtsaks. Ameerika Kulinaaria Instituudis end kokaks treeninud Martin selgitab: „Mida mina, Portia ja Ellen koos õppisime oli lihtne tõdemus, et täistaimetoitude valmistamine ei erine ühestki teisest köögist. Maitsed, mis töötavad hästi mittetaimsetes toitudes, töötavad sama hästi ka vegan roogades. Sa pead lihtsalt vähem toetuma kindlatele koostisosadele retseptis ja rohkem valmistusmeetodile... Siia raamatusse olen kogunud retsepte, mida armastavad kõik – lihasööjad, taimetoitlased ja täistaimetoitlased ehk veganid.“
Mõned väljapaistvad road, mida Martin on Ellenile ja Portiale loonud:
banaani-kaerahelbepannkoogid, punased oad ja riis, „kana“ ahjupirukas, pliinid beluuga läätsede ja kaaviariga ja muidugi võrratu šokolaadi juustukook. Sa võid õppida valmistama tervislikke ja imemaitsvaid täistaimetoite ilma suuremate muutusteta sinu elus, isegi kui alustad vaid
ühe toidu valmistamisega nädalas. Koos sülge-suhu-toovate fotodega, hinnatud fotograafilt Quentin Baconilt, on see kokaraamat meeliköitev elamus nii veganitele, taimetoitlastele - ja muidugi paljudele veendunud lihasööjatele!
Originaali pealkiri Vegan cooking for carnivores. Eesti keeles
Märksõnad
veganlus
taimetoidud
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Täistaimetoidud lihasööjatele. Üle 125 ülimaitsva retsepti, mis pakuvad rahuldust nii taimetoitlasele kui ka lihasööjale, Roberto Martini, Helios Kirjastus 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Suur kokaraamat,
Varrak, 2003, hind: 25,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamis-juht. 25-a. juubeli väljaanne,
1926, hind: 16,00 eurot
Koostanud Jüri Liiv, Minu vanaema mikrolaineahi. Raamat neile, kes armastavad hästi süüa, kel pole kodus valge põlle ja supikulbiga vanaema, kuid on mikrolaineahi,
Inorek, 1994, hind: 4,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Irma Järvinen, Lasse Kosonen, Marita Joutjärvi, Parimad söögiseened ja maitsvaimad seenehõrgutised,
Sinisukk, 1999, hind: 22,00 eurot
Kokaraamatud all on 2273 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!