Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine (õpik)Autor(id): Salme Masso
Kujundaja: Tiiu Aru
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1975
Originaalkeel:
Lehekülgi: 152
Seisukord: kohati kulunud ja katkised kaaned, nimi sees, sisu olemas ja loetav
Mõõdud: 130 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 107
Õpikus käsitletakse teadmisi ja oskusi, mis õpilased peaksid omandama toitlustamise alal nelja aasta vältel.
2., täiendatud trükk.
Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine
tööõpetus
põhikoolid
toitlustamine
toiduvalmistamine
toitlustamine
tööõpetus
põhikoolid
kooliõpikud
Hind:
3,00 EUROtsing autori järgi:
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Laine Lints, Salme Masso, Daisy Moor, Arnold Reiman, Ida Savi, Perenaise käsiraamat,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1960, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Õie Jaagomäe, Salme Masso, Seened toidulaual,
Eesti NSV Kultuuriministeerium, 1966, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 6,50 eurot
Salme Masso, Lihtsaid toite,
Valgus, 1988, hind: 3,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine,
Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus V-VIII kl. Toitlustamine,
Valgus, 1991, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 5,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 9,00 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!