Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Estonian cuisine (Eesti rahvatoite)Autor(id): Silvia Kalvik (koostaja)
Kujundaja: Piret Niinepuu
Kirjastus: Perioodika
Linn: Tallinn
Aasta: 1987
Originaalkeel: eesti keelest
Tõlkija: Kristi Tarand
Lehekülgi: 103
Seisukord: pisut katkine selg, muus osas korralik raamat
Mõõdud: 146 × 216 mm
Suurus: tavaformaadis kõva kaanega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Raamat on inglise keeles.
Ülevaade eestlaste rahvusköögist, toitumisharjumustest ning lai valik retsepte.
Teine, täiendatud trükk.
Sisu:
The eating habits of the estonians
Bread
Meat dishes
Puddings and dishes with blood
Fish dishes
Porridges and gruels
Milk dishes
Egg dishes
Vegetable and mushroom dishes
Drinks
Only for you...
Index
Bibliography
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Eva Palu, Tordid ja koogid nagu ehedas pagariäris,
Ajakirjade Kijastus, 2013, hind: 24,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Täielik kokaraamat. Kokaraamat nii väikestele kui suurtele peredele. Üle 1500 retsepti,
Varrak, 2006, hind: 18,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2317 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!