Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
MagustoidudAutor(id):
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Ehte Puhang
ISBN: 9985309685
Lehekülgi: 400
Sari: Kaasaegne köök
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 146 × 197 mm
Suurus: tavaformaadist veidi väiksemas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Milleks vastu punnida?
Kui Teid tabab järjekordne himu millegi hea järele, leiate neilt lehekülgedelt suurepärast leevendust. Olgu teie igatsetuks ahvatlevalt magus crème caramelle, üleannetu kuid oh-kui-mõnus šokolaadipuding või eksootiliselt vürtsikas safranikook – selles raamatus on nad kõik olemas.
Magustoit maitseb ikka kõige paremini koos teadmisega, et olete selle ise valmistanud!
Originaali pealkiri: Sweet food
Märksõnad:
magustoidud
kokaraamatud
Sari: Kaasaegne köök
Hind:
16,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis,
Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine,
Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 4,50 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Küpsised,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat,
Ersen, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!