Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hernes aias ja köögisAutor(id): Maia Raudseping, Saima Kalev, Toivo Niiberg
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel:
ISBN: 9789985640890
Lehekülgi: 112
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 145 x 210
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Herne kasutusala on lai - valmimata teri tarvitatakse rohelise hernena nii värskelt kui konserveeritult; kuivatatud teri toiduks, söödaks ja toiduaine- ning keemiatööstuses; vahekultuurina mullaviljakuse tõstmiseks jne.
Käesolevas raamatus kirjeldatakse nii aedhernest kui ka põldhernest ning kasutuse poolest sarnaseid kultuure nagu lääts ja kikerhernes. Kirjeldatud on nii Eestis aretatud sorte kui ka osa välismaiseid, mida meil kasvatatakse.
Märksõnad:
Maalehe Raamat
hernes
köögiviljandus
agrotehnika
taimekaitse
köögiviljatoidud
toiduvalmistamine
hoidised
toiduretseptid
aimekirjandus
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Hernes aias ja köögis, Maia Raudseping, Saima Kalev, Toivo Niiberg, Maalehe Raamat 2000Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Rudolf Visnapuu, Riisiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki,
Perona, 1990, hind: 5,00 eurot
Victoria Zak, 20 000 saladust tee kohta. Kuidas saada ravimtaimedest suurimat kasu,
Ersen, 2004, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 15,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Marje Sepp, Pizzad,
Perioodika, 1993, hind: 3,00 eurot
Head kastmed,
Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Jennifer Lee, Viie minuti tassikoogid. Peaaegu 100 oivalist mikrolaineahjukooki,
Sinisukk, 2015, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2306 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!