Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidisedAutor(id): Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 998595906X
Lehekülgi: 208
Sari: 100 rooga
Seisukord: veidi kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 174 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Hoidisteraamat pakub huvilisele põhjalikku, kuid lihtsalt ja arusaadavalt kirja pandud teavet hoidistamise kohta:
¤ miks toiduained riknevad ja kuidas seda vältida,
¤ milliseid aineid hoidistamisel kasutada,
¤ kuidas muuta kodused hoidised toatemperatuuril säilivaks,
¤ mis on pastöriseerimine ja steriliseerimine,
¤ kuidas hapukapsast ja kurke sisse teha ning säilitada ka linnakorteris,
¤ mida säilitada külmutamise ja kuivatamise abil ja palju muud kasulikku
Sari: 100 rooga
kokaraamatud
Hind:
21,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!