Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
VeinimaailmAutor(id): David Williams
Kirjastus: Varrak
Linn:
Aasta: 2014
Originaalkeel:
Tõlkija: Toomas Tiivel
ISBN: 9789985331286
Lehekülgi: 191
Seisukord: normaalses korras raamat
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega raamat
Sisu:
Algajale veinihuvilisele tundub veinimaailm kirju ja keeruline, milles orienteerumine on paras katsumus. Teades aga mõningaid algtõdesid, ei tundugi veini valimine või hindamine enam nii suur alkeemia, kusjuures see pakub ka hulganisti avastamisrõõmu ja põnevaid elamusi. Raamat on jagatud kolmeks osaks: esimeses on juttu ulatuslikust lõhnade ja maitsete kaleidoskoobist ning peamistest veini tüüpidest; teises käsitletakse kuulsaid viinamarjasorte ning klassikalisi veinistiile üle maailma; kolmandas antakse nõu, kuidas sobitada veini ja toitu. Kursuse iga osa tugineb sarjale veinimaitsmise õppetundidele ehk mekkimistele. Kui olete kursuse lõpetanud, on teil nii põhiteadmised veini ostmiseks ja kindlustunne oma maitsemuljete jagamiseks. Avastage veini degusteerimise ja veini üle arutlemise naudingud selle ülevaatliku ja asjatundlike nõuannetega pikitud raamatu abil. David Williams on ajalehe Observer veiniajakirjanik, auhinnatud ajakirja The World of Fine Wine asepeatoimetaja ja üks viiest veinisoovituste veebilehekülje www.thewinegang.com liikmest. Ta on kirjutanud veinist ja veiniga seotud teemadel üle 15 aasta.
Märksõnad:
joogid
Hind:
18,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!