Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Liha. Kala. PiimAutor(id): Elle Reeder
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1996
Originaalkeel:
ISBN: 5-440-01377-6
Lehekülgi: 128
Seisukord: veidi kulunud ja määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 140 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat
Sisu:
Raamatus käsitletakse kodust loomade ja lindude tapmist, liha esmast töötlemist ja säilitamist, samuti kõrvalsaaduste töötlemist ja toiduks kasutamist, kalade puhastamist ja säilitamist ning piimatoodete valmistamist.
Raamatu koostamisel on aluseks olnud autori praktilised kogemused ja aastatepikkuse katsetamise tulemused ning teadlaste soovitused.
Kui valmistate konservid raamatus kirjeldatud tehnoloogia järgi, õnnestuvad need kindlasti ja on käepärased kiirel toiduvalmistamisel.
Raamat on mõeldud noortele algajatele loomapidajatele. Liha- ja kalakonservide valmistamise osa on aga soovitatav ka neile, kes toormaterjali ostavad. Ökonoomne on varuda toiduaineid siis, kui hind on kõige soodsam.
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Liha. Kala. Piim, Elle Reeder, Valgus 1996Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Elle Reeder, Köögiviljasalatid ja hoidised,
Ilmavalgus, 1995, hind: 7,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 5,00 eurot
Elle Reeder, Neli aastaaega maapere köögis,
Maalehe raamat, 1998, hind: 5,00 eurot
Elle Reeder, Neli aastaaega maapere köögis,
Maalehe Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Elle Reeder, Selma Vitsur, Igast konservist maitsev roog,
Valgus, 1970, hind: 5,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis,
Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine,
Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 4,50 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Küpsised,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat,
Ersen, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!