Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduainete säilitamine. Hoidistamine, külmutamine, kuivatamine, suitsutamineAutor(id): Gabriele Lehari
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Toomas Rosin
ISBN: 9789949147441
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 137 × 198 mm
Suurus: tavaformaadist pisut väiksemas formaadis, kõvas köites raamat
Sisu:
Soovite nautida oma aia rikkalikku saaki ka talvel? Ei ole tahtmist iga päev poes käia? Kui nii, siis on see raamat just Teie jaoks. Siit saate nõuandeid säilitamise ja hoidistamise eri viisidest ja sellest, missugustele toiduainetele missugune viis sobib. Kui hoidistamise kord on hästi läbi mõeldud, siis on Teil kodus alati rikkalik valik värskeid ja konserveeritud toiduaineid.
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Täielik kokaraamat. Kokaraamat nii väikestele kui suurtele peredele. Üle 1500 retsepti,
Varrak, 2006, hind: 18,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!