Teema: Joogid
Pealkiri:
Puuviljade ja marjade töötlemine naturaalmahladeksAutor(id): Jaan Välimaa
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1951
Originaalkeel:
Lehekülgi: 44
Sari: Abiks kolhoosidele 35
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 134 × 193 mm
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 288
Kolhoosile sobiva mahlavalmistamise sisseseadme valmistamiseks on käesolevas brošüüris antud vajalikkude seadmete skeemid ja joonised, milliste järgi nende valmistamine ei tohiks tekitada raskusi ega minna kuigi kalliks.
Põhilised seadmed on: marjapurustaja, puuviljapurustaja, mahlapress, pastöriseerimisseadeldis ja mahlafilter. Siin näidatud skeemide ja jooniste järgi valmistatud seadmetega on võimalik päevas toota kuni 300 liitrit mahla.
Mahlavalmistamise praktilise läbiviimise selgituseks on käesolevas brošüüris esitatud kõige lihtsamaid väiketöönduslikke naturaalmahla valmistamise viise. Kui kõik siin kirjeldatud juhised ja nõuded täpselt rakendatakse, siis ei tohiks esineda töö ebaõnnestumisi ja valmistatav mahl peaks saama võrdlemisi kõrgekvaliteediline ning hästi säiliv.
Märksõnad:
puuviljad
marjad
puuvilja-marjamahlad
tootmistehnoloogia
toiduainetööstus
Sari: Abiks kolhoosidele
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis,
Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine,
Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 4,50 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Küpsised,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat,
Ersen, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!