Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Soolased hoidisedAutor(id): Koostanud: Silvi Kohu
Kirjastus: ATA-Raamat
Linn: Tartu
Aasta: 2000
Originaalkeel:
Lehekülgi: 160
Sari: Minikokaraamat
Seisukord: kohati kulunud kaaned, pisut katkine selg, sisu normaalses korras, pühendus sees
Mõõdud: 113 × 172 mm
Suurus: taskuformaadis, kõvas köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 236
Köögivili hapendatult, soolatult, marineeritult. Seenehoidised. Marja- ja puuviljasalatid. Segasalatid. Supid. Maitselisandid
Sellest raamatust saab teada, kuidas:
- marineerida, hapendada, soolata köögivilja (kurke, tomateid, kapsast, maguspipart jpm)
- valmistada köögiviljamiksusid
- teha talvevaruks segasalateid, purgisuppe
- hoidistada seeni
- keeta talveks puuvilja- ja marjasalateid
- panna purki kastmeid, ketšupeid, püreesid, maitsesegusid
- kuivatada maitsetaimi, seeni ja maitseköögivilja
See raamat aitab võtta kargesse talvepäeva kaasa tükikese suve.
hoidised, soolamine, hapendamine, marineerimine, säilitamine, köögiviljad, puuviljad, marjad, seened, kokaraamatud
Sari: Minikokaraamat
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!