Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Prantsuse köökAutor(id): Linda Petti
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Ilmavalgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1995
Originaalkeel:
Lehekülgi: 136
Seisukord: kaaned pisut kulunud, leheservad määrdunud, sisu korras, pühendus sees
Mõõdud: 145x215 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
#T277# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.
Paljude kokaraamatute autor Linda Petti tutvustab seekord eesti perenaistele maailmakuulsat prantsuse kööki. Siin on hulganisti retsepte, mida saame oma kodumaal toiduvalmistamisel kasutada, aga ka selliseid, mis pakuvad ainult lugemisrõõmu. Neistki on kindlasti kasu, sest originaalsed prantsuskeelsed toidunimetused aitavad prantsuse toidusedelis orienteeruda neil õnnelikel, kel on võimalus reisida Euroopa südamesse.
Märksõnad:
prantsuse rahvustoidud
kokaraamatud
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis,
Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine,
Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 4,50 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Küpsised,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat,
Ersen, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!