Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Vürtsikad hoidised eksootilistest viljadestAutor(id):
Kujundaja: Urmas Sirp
Kirjastus: Ilo
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: läti keel
Tõlkija: Marika Tamm
ISBN: 9789949172856
Lehekülgi: 64
Sari: Ise tehtud, hästi tehtud
Seisukord: normaalses korras raamat
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 162
Lihtsad vürtsikad hoidised pärinevad nii meie kui lõunanaabrite põlvest põlve pärandatud retseptivaramust, on heas kooskõlas meie traditsioonidega ja pakuvad toredat lisa igaühe oma parimatele perekonnaretseptidele:
maasikakeedis šampanjaga
pohlad mee ja pähklitega
kurgimoos karusmarjadega
pihlakamarjaželee
pirnimoos viigimarjade ja brändiga
punastest tomatitest valmistatud marmelaad
vaarika-, mustasõstra- ja mustikaassortii
rohelistest männikäbidest valmistatud moos
Originaali pealkiri: Neparastas ievārījumu receptes
Märksõnad:
konserveerimine
säilitamine
marineerimine
puuviljad
vili
hoidised
toiduretseptid
Sari: Ise tehtud, hästi tehtud
Hind:
4,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Ants Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!