Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Väärt Eesti toidudAutor(id): Maria Kagan, Tiina Parm
Kujundaja: Kadri Kuusk
Kirjastus: Suur Eesti Raamatuklubi
Linn:
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9949-13-878-4
Lehekülgi: 272
Sari: Rahva kokaraamat
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 160 × 240 mm
Suurus: tavaformaadis kõvade kaantega raamat
Sisu:
Kui söögitegijal oleks vaja ainult ühte kokaraamatut, siis siin see on...
Siin on kõik need toidud, mida Eesti pered armastuse ja rõõmuga teevad. Palusime lugejatel saata meile oma lemmikretsepte, et nendest kokaraamat kokku panna. Seega on kaante vahele saanud väärt road Eesti igast nurgast. Siin on selliseid retsepte, mis on oma edulugu alustanud mõnes kokaraamatus, ja niisuguseid, mis antud edasi põlvest põlve. Olgu südamest tänatud kõikide Eesti kokkade kauaaegsed õpetajad Maria Kagan ja Tiina Parm koos oma õpilastega Tallinna Teeninduskoolist retseptide kaasajastamise ja toitude valmistamiskäigu täpsustamise eest.
Kokku on siin 377 retsepti.
Raamatu koostajad
377 lemmikretsepti rõõmu valmistamiseks
Hind:
20,00 EUROtsing autori järgi:
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!