Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Paeluvad pastadAutor(id): Martti Koppel
Kujundaja: Kertu Peet
Kirjastus: AS Erahariduskeskus, Mainori kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
ISBN: 9985-78-535-5
Lehekülgi: 66
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 215 × 149
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat
Sisu:
#T085# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Itaallased peavad uhkusega pastat oma rahvustoiduks, seda serveeritakse seal iga toidukorra juurde ja Genuas on kuuldavasti välja antud isegi pastaseadus. Selle kohaselt peetakse ainuõigeks just 100% durum-nisujahust valmistatud pastat.
Meie ajalooliselt väljakujunenud toitumistraditsiooni pastatoidud küll ei kuulu, aga ometi on need eestlaste seas väga populaarsed. Selle põhjus on kindlasti valmistamise kiirus ja vaheldusrikkus, valmivad ju pastatoidud ruttu ning ka varieerimisvõimaluste arv on tohutu.
Pastas pole midagi müstilist - see on nisujahu ja vee segamisest saadud taigen, mida soovikohaselt vormitakse. Kõik geniaalsed asjad on lihtsad....
Soolatera retseptikogu
kokaraamatud
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!