Teema: Toitumine
Pealkiri:
Toit kui ravim. Praktiline teejuht tervendava toidu juurdeAutor(id): Pierre Jean Cousin
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Marju Algvere
ISBN: 9985313097
Lehekülgi: 144
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 190 × 235 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
«Toit kui ravim» on ainulaadne praktiline teejuht toitude ja jookide tervendavate omaduste juurde. Rahvusvaheliselt tunnustatud akupunktuuri ja taimravi spetsialist Pierre Jean Cousin selgitab, kuidas teatud toidud mitte ainult ei aita teatud haiguseseisundeid vältida, vaid paljudel juhtudel mõjuvad haigusesümptomitele leevendavalt või isegi tervendavalt.
Raamat koosneb kolmest osas. Esimeses osas vaadeldakse rohkem kui 140 toitu. Kirjeldatakse igaühe koostisaineid ja konkreetseid tervisehädasid, mille suhtes neil on soodne mõju.
Teises osas on rohkem kui 80 sagedamini ettetulevat haigust, alates tavalisest külmetusest artriidi ja kõrge vererõhuni, grupeeritud kehasüsteemide järgi. Iga kehasüsteemi jaoks leiate sobivate tervendavate toitude nimistu, selgitused, kuidas toit saab seda kehasüsteemi tervena hoida ja probleeme kas kaotada või leevendada, samuti loendi haigustest koos üksikasjaliku infoga, milliseid toite süüa ja milliseid vältida.
Kolmandas osas leiate üle 180 tervisliku ja raviva retsepti.
Lisaks on raamatus toodud kergesti järgitav neljanädalane mürgistest jääkainetest vabanemise Detox-programm: tervendavate toitude, ravijookide ja harjutuste kava kehasüsteemide puhastamiseks ning elujõu ja tervise tugevdamiseks.
Originaali pealkiri: Healthy living. Food is medicine : the practical guide to healing foods. Eesti keeles
Märksõnad:
tervislik toitumine
toitumine
haigused
dieetravi
toidud
dieettoidud
toiduained
toiduvalmistamine
toitained
menüüd
toiduretseptid
käsiraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Toitumine alla viimati lisatud:
Erik Orgu, Elu ilma dieedita,
Menu Meedia, 2018, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela; Toimetanud: Malle Kiirend, Targalt toitudes terveks. 1. osa,
Varrak, 2007, hind: 14,00 eurot
Oona van den Berg, Lorraine Perretta, Toida mõistust. Parim nõuandja ajupotentsiaali parandamiseks,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 13,00 eurot
Toimetanud: Evelin Kivilo ja Sirje Maasikamäe, Rasvad põlema,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 7,00 eurot
Peter J. DAdamo ja Catherine Whitney, Valmista toitu õigesti vastavalt oma tüübile. 4 veregruppi, 4 dieeti. Praktiline köögikaaslane raamatule Toitu õigesti vastavalt oma tüübile. Sisaldab üle 200 originaalretsepti ja individualiseeritud menüü 30 päevaks, et jääda terveks, elada kauem ja saavutada oma ideaalkaal,
Ersen, 1999, hind: 23,00 eurot
Urmas Kokassaar, Mihkel Zilmer ja Tiiu Vihalemm, Normaalne söömine,
Avita, 2004, hind: 10,00 eurot
Paul Mckenna, Ma teen su saledaks + CD (PUUDUB!!!),
Fookus Meedia, 2009, hind: 13,00 eurot
Aive Luigela. Toimetanud: Eha Kõrge, Tervise kokaraamat,
Varrak, 2011, hind: 6,00 eurot
Juna Gjata, Edward M. Phillips, Toit, me peame rääkima,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 23,00 eurot
Bee Wilson, Esimene suutäis,
Tänapäev, 2016, hind: 14,00 eurot
Toitumine all on 371 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!