Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Proua Aedvilja värvilised toidudAutor(id): Pirjo Toikkanen
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn:
Aasta: 2018
Originaalkeel:
ISBN: 9789949631186
Lehekülgi: 200
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 237x184
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
„Aedviljad on mind alati inspireerinud ja loodan, et pärast selle raamatu lugemist hakkad ka sina nautima nende värve ja rikkalikku maitset. Minu tööruumi seinal on värvilisel plakatil kujutatud puu, mille oksad on täis aedvilju nagu küllusesarved. Puu oksad jaotavad aedviljad
rühmadesse: ühel oksal on kõik kapsad, teisel porgandid ja peedid, ladvas rohetavad salatid ja ürdid. Värvilised puuviljad, sibulad, herned ja oad on külgmistel okstel. Puu juurtel kasvavad mugulad ja seened. Kõiki neid olen selles raamatus kasutanud.“ Pirjo Toikkanen
Pirjo Toikkanen on toiduajakirjanik ja -blogija, kes nõustab muu hulgas ka Soome toiduainetööstusi ja kaubandusettevõtteid ning osaleb aedviljade tarbimist edendavas nõuandekojas. Ta on hariduselt kodundusõpetaja. Hüüdnime Proua Aedvili sai ta meedialt, kui propageeris riikliku terviseprojekti käigus inimesi rohkem aedvilju sööma. 2015. aastal pälvis ta Alfred Kordelini sihtasutuse Jaakko Kolmose fondi autasu Soome toidukultuuri edendamise eest.
Ühinenud Ajakirjad
Hind:
21,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!