Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kondiitritsehhi töö organiseerimineAutor(id): Pjotr Portnjagin, Jelizaveta Muravjova
Kujundaja: Tõnu Aru
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: L. Johansoo
Lehekülgi: 124
Seisukord: kohati kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
Antikvariaat: SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Õpikus on antud kondiitritsehhi organiseerimise näidisskeem, toitlustusettevõtetes toodetavate kondiitritoodete sortiment, tootmises kasutatavate seadmete, inventari ja töövahendite loetelu.
Märksõnad:
kondiitritööstus
töökorraldus
kutsekooliõpikud
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis,
Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine,
Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!