Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lihatoodete valmistamise tehnoloogia. 70 retsepti ja valmistamisviisi Saksa firma Indasia Gewürzwerk GmbH maitse- ja lisaainetegaAutor(id): Priit Soosaar, Meili Rei
Kirjastus: Eesti Loomaarstide Ühing
Linn: Tartu
Aasta: 1996
Originaalkeel:
ISBN: 9985903749
Lehekülgi: 126
Seisukord: normaalses korras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Märksõnad:
lihatoidud
toiduretseptid
käsiraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Lihatoodete valmistamise tehnoloogia. 70 retsepti ja valmistamisviisi Saksa firma Indasia Gewürzwerk GmbH maitse- ja lisaainetega, Priit Soosaar, Meili Rei, Eesti Loomaarstide Ühing 1996Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Margaret Rand (peatoimetaja), Hugh Johnsoni väike veiniraamat 2010,
Tänapäev, 2010, hind: 12,00 eurot
Kristina Efert, Tomat. Salatist vürtsmoosini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Frank McKibbin, Jean McKibbin, Piibliaja toidud. Kokaraamat,
Eritrade, 1994, hind: 3,50 eurot
Rudolf Biller, Garneerimine,
Sinisukk, 1997, hind: 10,00 eurot
Disney-Pixar, Küpsetame koos karupoeg Puhhiga,
Egmont Estonia, 2005, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Kiired suupisted,
Menu, 2014, hind: 14,00 eurot
Anne Kangur (koostaja), Portugali köök,
Odamees, 2004, hind: 7,00 eurot
Kristo Tomingas, Heinar Õispuu, Brigitte Susanne Hunt, Kokteilitame Brigittega - džinn,
Butterfly Cocktail Catering, 2022, hind: 16,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere, Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...,
Menu, 2012, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2303 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!