Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Garneerimise saladusi. Võtted, mida kasutavad professionaalidAutor(id): Jo Denbury ja Cara Hobday
Kujundaja: John Grain, fotod Rob White
Kirjastus: Tänapäev
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Ülli Saar
ISBN: 9789985629482
Lehekülgi: 176
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 208 × 209 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Selles raamatus on nõuandeid, mille abil iga kodukokk võib valmistada ja kaunilt kujundada üle 75 roa, kasutades selleks garneeringuid, mis on tehtud maitsvatest söödavatest koostisainetest. Raamatus on üheksa osa, mis annavad ammendava ülevaate töövõtete, tarvikute, toiduainete ja kujunduse kohta, mida kasutavad kokad peenemateski restoranides. Üksikasjalikud pildid ja selgesõnalised juhised näitavad, kuidas kasutada magusaid ja soolaseid lisandeid, garneeringuid ja mitmesuguseid serveerimisvõtteid. Ülevaatlikud nimekirjad, nipinurgad ning söödavate lillede ja lehtede tabel näitavad, kuidas on kõige parem kasutada erinevaid garneeriguid, toiduaineid ja tarvikuid.
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis,
Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine,
Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 4,50 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Küpsised,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat,
Ersen, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!