Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Küpsetame ise I-IIAutor(id): Laine Remmelgas
Kirjastus: Eesti Ühing ''Teadus''
Linn: Tallinn
Aasta: 1990
Originaalkeel:
Lehekülgi: 100
Seisukord: kohati määrdunud kaaned, sisud olemas ja korras
Mõõdud: 140 × 190 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T063# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 288
Paljudel perenaistel, eriti noortel ja algajatel, on põhjendamatu kartus küpsetamise ees, kuna see töö sageli ebaõnnestub. Tegelikult pole küpsetuskunsti õppimine sugugi raske, kui on vaid kannatlikkust ja huvi asja vastu. Harjutamine ja katsetamine teeb meistriks - see ütlus on paikapidav ka küpsetus oskuse omandamisel.
Materjalis on olulist tähelepanu pööratud juhistele ja näpunäidetele, mis tööd hõlbustavad, kui ka võimalikele küpsetamisel tehtavatele vigadele. Et nõuanded oleksid paremini märgatavad, on need ümbritsetud äärisega.
Üldosas on käsitletud taignate eriliike, et algajad-küpsetajad saaksid võrdleva ettekujutuse, mille järgi teha valikut. Olenevalt toodetes, on retseptides tehnoloogiakirjeldus detailsem. Suurema osa brošüürist moodustavad retseptid.
I osa
-üldisi juhendeid küpsetamisel
-juhend taignate valmistamisel
-pärmitaigen
-muretaigen
-biskviittaigen
-lehttaigen
-õhuline munavalgetaigen, besee
-keedutaignatooted
-suured ja väikesed saiad
-pirukad
II osa
-koogid, tordid
-küpsised
-külmad koogid
-rasvaküpsised
-vahvlid
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Mahlaretseptiraamat. Versapers aeglane mahlapress,
hind: 6,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo, Tatratoidud - pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 13,00 eurot
Matleena Lahti, Väikelapse mahetoit. Beebipere kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 14,00 eurot
Eesti retseptide autorid: Õile Aavik, Marina Madisson, Elle Möller ... jt., Kali, mõdu ja kaljatoidud,
TEA Kirjastus, 2016, hind: 8,00 eurot
Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta,
Sinisukk, 2002, hind: 11,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1991, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 5,00 eurot
Joseph Iannuzzi, Maffia kokaraamat,
Philos Eesti OÜ, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2270 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!