Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Värvid toidusAutor(id): Maia Smõslova
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789949528745
Lehekülgi: 112
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 210x210
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Me sööme silmadega. Värvid taldrikul ergutavad maitsemeeli, turgutavad söögiisu ja pakuvad silmale suurt naudingut. Ühtses toonis puhtad toorained moodustavad taldrikul ahvatleva terviku, tekitavad elevust ning mõjuvad kutsuvalt ja isuäratavalt. „Soovin, et toiduvalmistamine pakuks katsetajatele rohkem mänguruumi ja oleks sööjatele huvitav. Proovige, nautige head toitu ja rõõmustage selle üle!” ütleb Kalamaja kohviku Sesoon peakokk Maia Smõslova, kes ammutas raamatu koostamisel inspiratsiooni just külluslikust värvipaletist.
Aasta kokaraamat 2014
Märksõnad:
Ajakirjade Kirjastus
toiduvalmistamine
garneerimine
kokaraamatud
Hind:
18,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis,
Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine,
Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 4,50 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Küpsised,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat,
Ersen, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!