Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Laitmatud liharoadAutor(id): Martti Koppel
Kujundaja: Mare Koha
Kirjastus: EHK Kirjastus
Linn:
Aasta: 2003
Originaalkeel: eesti keel
Lehekülgi: 64
Sari: Retseptikogu Soolatera
Seisukord: normaalses seisukorras kasutatud raamat
Mõõdud: 244 × 170 mm
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Oma tavad on kõikjal maailmas, viimasel ajal on tekkinud Eestiski suur huvi katsetada teistest rahvusköökidest pärit roogade valmistamisega. Mõned näited leiad ka sellest raamatust, aga samas püüame hea kingsepana jääda oma, eestimaiste liistude juurde. Enamik sellesse raamatusse koondatud lihatoitudest on valitud eestlaste maitset arvestades ning valmistatud linnu-, veise- ja sealihast, ei puudu ka lamba-, jänese- ja metsloomaliha toidud.
lihatoidud
kokaraamatud
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis,
Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine,
Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 4,50 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Küpsised,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat,
Ersen, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!