Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
TiramisuAutor(id): Tekst, retseptid, fotod: Angeelika Kang
Kujundaja: Mai Grepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:
ISBN: 9789949454099
Lehekülgi: 80
Sari: 100 rooga
Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 170 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 204
Tiramisu on vallutanud pea kõigi maailma maiasmokkade südamed. Seda õhkõrna ja sametist Itaaliast pärit klaasikalist magustoitu pakutakse loomulikult igas Itaalia restoranis, kuid väga populaarne on tiramisu ka kõigi kirglikke kokkajate seas.
Kas olete aga kunagi proovinud soolast tiramisut? Selle raamatu kaante vahelt leiate 35 magusat ja soolast tiramisu retsepti, mis ei käi üle jõu ka algajal katsetajal. Valikus on klassikalisi ja ka täiesti ootamatuid maitsekombinatsioone.
Märksõnad:
magustoidud
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostaja Merike Kask, Teeme ise: liha, kala, marjad, puu- ja köögiviljad, seened, leib, sai, piim, piimatooted, joogid, maitsetaimed,
Agitaator, 2010, hind: 12,00 eurot
koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt,
Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Sonja Carlsson, Dieetküpsetised,
Sinisukk, 2001, hind: 4,00 eurot
Toimetanud Harri Ilves, Angeelika Kang ja Lia Virkus, Wok-toidud,
Pere ja Kodu, 2002, hind: 13,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 7,50 eurot
Tiffany Goodall, Tudengi kokaraamat,
TEA Kirjastus, 2011, hind: 8,00 eurot
Ann Villoman, Kokakunst,
Kunst, 1996, hind: 6,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Grillitud road: Kööginurk eriväljaanne,
Septyni Menai, 2009, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Hoidised. Kööginurk 2009/4. Eriväljaanne.,
Septyni Menai, 2009, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Magus kiusatus: Kööginurk eriväljaanne 2008/4,
Septyni Menai, 2008, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2263 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!