Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hoidistaja salaraamat. Häid maitseid kogu aastaksAutor(id): Ragne Värk, Andra Kalda
Kujundaja: Päivi Palts
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2016
Originaalkeel:
ISBN: 9789985336786
Lehekülgi: 260
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 215x168
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Siit raamatust leiad nii traditsioonilisi hoidiste retsepte kui ka palju uusi ja põnevaid maitseüllatusi, millest saaks välja kasvada uued keldririiuli lemmikud. Kogu hoidistamishullus saab alguse varakevadel, kui maa seest pistavad nina välja esimesed rohulibled, kui kuused kasvatavad endale erkrohelisi võrseid ning kui peenral hakkab oma väge näitama krapsakas rabarber. Loomulikult saad kõiki neid kevadisi ande ära kasutada hoidistamisel. Pakume sulle erinevaid retseptiideid: sügavkülmahoidiseid, pestosid, marinaade ja põnevust tekitavaid maiuseid. Tasapisi saab aga kevadest aasta magusaim aeg suvi, mis toob endaga kaasa rohkelt metsa- ja aiasaadusi. Mida teha? Ära muretse, kõik see hea-parem on leidnud tee purki, et saaksid talvel meenutada suve helgemaid aegu. Oleme purki pistnud ka sügisannid – seened, traditsioonilises marinaadis kõrvitsad ning erinevad marjad nii magusate kui soolaste moosidena, mida on jõuluajal mõnus verivorsti kõrvale serveerida või tordi vahele määrida. Ja kui suvisest hoidistamisest veel väheks jääb, siis pakume sulle mõtteid, mida võiks teha talvisel puuviljaletil leiduvast – näiteks meisterdada söödavaid kingitusi.
Märksõnad:
Varrak
Päivi Palts
hoidised
säilitamine (toit.)
marineerimine
küpsetised
marjad
puuviljad
köögiviljad
seened
kokaraamatud
Hind:
25,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!