Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kilulinna kokaraamatAutor(id): Raili Mikk
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789949528615
Lehekülgi: 164
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 240x170 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kas olete kuulnud Tallinna kiludest, mille karpi ehib legendaarne pealinna siluett? Nüüd on kilu leidnud tee ka raamatu kaante vahele. Eesti Meremuuseumi näituse kataloog Kilulinna kokaraamat annab ülevaate kilupüügi ajaloost ja töötlemisest. Ajalooline ülevaade sobib lugemiseks ka neile, kes kalapüügi – või tööstustega varem oluliselt kokku puutunud ei ole. Kuna näituse kataloog on ühtlasi ka kokaraamat, siis ei puudu sealt ka ahvatlevad retseptid – nii ajaloolised kui tänapäevased. Kokandushuvilised saavad muuhulgas teada, kuidas kodus sprotte valmistada ja ajaloohuvilised ülevaate Eesti kalatööstuste arenguloost kuni 1940. aastani.
kokaraamatud
Hind:
16,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!