Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõedAutor(id): Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov
Kirjastus: Rahva Raamat AS
Linn:
Aasta: 2018
Originaalkeel:
ISBN: 9789949722754
Lehekülgi: 176
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 240x170
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvas köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 147
Grilliaabits on aabits kõige paremas mõttes – ühelt poolt leiavad siit palju õpetlikku kõik tagasihoidlike kogemustega grillijad, teisalt on siin kuhjaga kasulikku ka edasijõudnud grillimeistritele. Aastatega kogutud teadmisi vahendavad ja näpunäiteid annavad Eesti omad ja ala tõelised asjatundjad. Raamatu retseptid ei ole kindlasti mõeldud ainult silmadega söömiseks, sest kõikide roogade valmistamine on puhas ja kõhtu täitev rõõm! Isu äratamiseks ja järeletegemiseks on siin enam kui 70 grilliretsepti soolasest magusani, sealhulgas ka autorite lemmiksalatid, magustoidud ja muu grillikõrvane ehk kogu menüü kasvõi terve grillipeo tarvis!
Autorid soovitavad:
• GRILLI alati koos kaaslas(t)ega, sest grillimine on seltskondlik tegevus!
• GRILLI hea tujuga, sest paha meelega ei saa ka toit maitsev!
• GRILLI siis, kui sul pole kiire!
• GRILLI iga ilmaga, sest tublit grillimeistrit ilm ei sega!
Autoritest:
Alates 2000. aastast on Silja ja Arvi tegutsenud grilli- ja barbecue-võistkonnas Türi Pritsumehed. Koos Türi Pritsumeestega on Arvi ja Silja tulnud Eesti lihaküpsetamise ja suurte sigade küpsetamise mitmekordseteks meistriteks, kahel korral Euroopa kuuendaks ning 2004. aastal Euroopa Meistrivõistlustel pärjati grillimeistreid Euroopa parima grillimagustoidu eest. Kõige värskem – tunnustus Eesti grillikultuuri edendamise eest pärineb 2017. aastast.
Rahva Raamat AS
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!