Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eestiläisiä ruokiaAutor(id): Silvia Kalvik
Kujundaja: Piret Niinepuu
Kirjastus: Perioodika
Linn: Tallinn
Aasta: 1984
Originaalkeel: eesti keel
Tõlkija: A. Nikiforova ja E. Noot
Lehekülgi: 80
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned veidi kulunud, sisu korras
Mõõdud: 130 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 072
Ülevaade eesti rahvustoitudest ning lai valik toiduretsepte.
Tämä kirja sisältää lyhyen katsauksen eestin kansan arki- ja juhlaruokiin sekä niihin liittyviin perinnäistapoihin sellaisina, kuin ne olivat kehittyneet 1800-luvun puoleen väliin mennessä.
Märksõnad:
rahvustoidud
Eesti
kokaraamatud
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Eva Palu, Tordid ja koogid nagu ehedas pagariäris,
Ajakirjade Kijastus, 2013, hind: 24,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Täielik kokaraamat. Kokaraamat nii väikestele kui suurtele peredele. Üle 1500 retsepti,
Varrak, 2006, hind: 18,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2317 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!