Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Rõõmsameelne riisAutor(id): Koostanud Martti Koppel
Kujundaja: Mare Koha
Kirjastus: Erahariduskeskuse Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9949101158
Lehekülgi: 64
Sari: Retseptikogu Soolatera
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 245 × 172 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, spiraalköites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Riisiroogade valmistamisest on iga maa kokal oma tõekspidamised ja arusaamad. Mõned neist eelistavad enne keetmist riisi leotada, mõned keedavad rohkes vees, mõned väheses vedelikus ja mõned ei keedagi, vaid küpsetavad seda pannil, kuumas õlis või võis ning alles seejärel lisavad veidi vedelikku ja hautavad küpseks.
Ehkki eestlased on läbi aegade olnud peamiselt kartulisööjad, tundub siiski, et riis on tänapäeval hästi omaks võetud.
Märksõnad:
riis
toidud
riisitoidud
kokaraamatud
Sari: Retseptikogu Soolatera
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat,
Elimelto, 2002, hind: 16,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 2/2011. Salatid,
Septyni Menai, 2011, hind: 3,00 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad Mehhiko toidud,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot
Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 6,00 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Eva Palu, Tordid ja koogid nagu ehedas pagariäris,
Ajakirjade Kijastus, 2013, hind: 24,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Täielik kokaraamat. Kokaraamat nii väikestele kui suurtele peredele. Üle 1500 retsepti,
Varrak, 2006, hind: 18,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2317 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!