Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Keetmise õpetusAutor(id): A. Hoffmann
Kirjastus:
Linn: Tartu
Aasta: 1912
Originaalkeel:
Lehekülgi: 356
Seisukord: parandatud kaantega, seest paar poognat poolahti, sisu olemas ja loetav.
Suurus: tavaformaadis kõvade kaantega raamat
Sisu:
parandatud kaantega, seest paar poognat poolahti, sisu olemas ja loetav.
Kokku 763 retsepti ja soovitust.
Sisukorra kokkuvõte:
*Supid (56 alapunkti, retsepti jne.)
*Supi lisandused (14 alapunkti, retsepti jne.)
*Supi kõrwalised ja pirukid (33 alapunkti, retsepti jne.)
*Pruukosti ehk oote söögid (45 alapunkti, retsepti jne.)
*Liha toidud (95 alapunkti, retsepti jne.)
*Kalad ja wähid (57 alapunkti, retsepti jne.)
*Toidud aiawiljast ja seentest (94 alapunkti, retsepti jne.)
*Pasteedid (16 alapunkti, retsepti jne.)
*Worstid (12 alapunkti, retsepti jne.)
*Kasted (35 alapunkti, retsepti jne.)
*Salatid (23 alapunkti, retsepti jne.)
*Jahutoidud ja pudinged (45 alapunkti, retsepti jne.)
*Mitmesugused saiad (22 alapunkti, retsepti jne.)
*Klasurid kookide jaoks (4 alapunkti, retsepti jne.)
*Suured koogid ja tordid (37 alapunkti, retsepti jne.)
*Sheleed ja kreemid (31 alapunkti, retsepti jne.)
*Wäikesed koogid (52 alapunkti, retsepti jne.)
*Sahwtid ja moosid (34 alapunkti, retsepti jne.)
*Joogid (37 alapunkti, retsepti jne.)
*Mitmesugust (22 alapunkti, retsepti jne.)
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Keetmise õpetus, A. Hoffmann, 1912Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.