Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lasanje. 50 ahvatlevat vana ja uut retseptiAutor(id): Dwayne Ridgaway
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Leena Suits
ISBN: 9985-3-1207-4
Lehekülgi: 128
Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 205 × 205 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 061
Lasanje on suus sulav vormiroog, mille kihid koosnevad Itaalias pastalehtedest aga Kreekas hoopis baklažaanilõikudest ning seal tuntakse seda toitu moussaka nime all. Kihtide vahele võib panna liha, juurvilju, juustu, ning siin võib juba iga perenaine oma oskusi näidata. Loomulikult võib lasanje olla maitsev argiroog, ent selle võib kerge vaevaga muuta ka millekski eriliseks ja võrratult maitsvaks. Lasanje on suurepärane roog, millega annab loovalt eksperimenteerida kõigil, kes armastavad süüa teha.
lasanje
vormiroad
kokaraamatud
Hind:
12,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!