Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
ŠokolaadAutor(id): Elizabeth Ferretti
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Siim Tõniste
ISBN: 9789985019900
Lehekülgi: 128
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 150 × 150 mm
Suurus: väikses formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Raamat annab ülevaate šokolaadi ajaloost, šokolaaditööstusest ning tuntumatest tootjatest. Poole raamatu mahust moodustavad šokolaadimaiuste retseptid (joogid, trühvlid, küpsised, koogid, magustoidud).
Märksõnad
šokolaad
tootmine
ajalugu
magustoidud
šokolaad
tootmine
ajalugu
magustoidud
kokaraamatud
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!