Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidistamineAutor(id): Elle Reeder
Kujundaja: Reet Eilsen
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1993
Originaalkeel:
ISBN: 5440013393
Lehekülgi: 176
Seisukord: kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 140x210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T003# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Sisukord:
Toiduainete riknemine
- Toiduainete riknemise põhjustajad
- Kuidas hoidiste riknemist vältida?
- Mida teha riknenud hoidistega
Hoidiste valmistamisvahendid
- Hoidiste valmistamiseks vajalikud keedunõud
- Hoidiste valmistamiseks vajalikud töövahendid
- Hoidiste säilitamiseks vajalikud nõud ja sulgemisvahendid
- Hoidiste säilitusnõude hooldamine ja pesemine
Toiduainete hoiuruumid
Toiduainete säilitamisviisid
- Säilitamine füüsikaliste võtetega
- Säilitamine konserveerivate ainetega
- Bioloogiline säilitamine
Marja, puu- ja köögiviljahoidiste valmistamisviisid
- Mahlad
- Mehud
- Kompotid
- Püreed
- Võided
- Marmelaadid
- Keedised
- Sukaadid ehk suhkurdatud marjad, puu- ja köögiviljad
- Pastöriseeritud keedised
- Džemmid
- Tarretised
- Siirupid
- Toorhoidised
- Kuivatamine
- Sügavkülmutamine
- Blanšeerimine
- Kupatamine
- Soolamine
- Marineerimine
- Hapendamine
Marja-, puuvilja- ja rabarberihoidised
Köögiviljade ja kartulite värskelt säilitamine
- Kapsaste värskelt säilitamine
- Juurviljade värskelt säilitamine
- Viliköögiviljade värskelt säilitamine
- Kartulite säilitamine
Köögiviljahoidised
- Köögiviljade hapendamine
- Köögiviljade soolamine
- Köögiviljade kuivatamine
- Köögiviljade sügavkülmutamine
- Steriliseeritud köögiviljahoidised
- Köögiviljade marineerimine
- Tomatihoidised
- Muid köögiviljahoidiseid
- Segahoidised köögiviljadest
Liha säilitamine
- Liha tapajärgne töötlemine
- Liha lühiajaline säilitamine
- Liha sügavkülmutamine
- Liha soolamine
- Liha suitsutamine
- Steriliseeritud lihahoidised
Kalade säilitamine
- Kalade puhastamine
- Kalade lühiajaline säilitamine
- Kalade sügavkülmutamine
- Kalade soolamine
- Kalade suitsutamine
- Steriliseeritud kalahoidised
Steriliseeritud hoidiste järelkontroll
Seente säilitamine
- Seente soolamine
- Seente marineerimine
- Seente hapendamine
- Seente steriliseerimine
- Seente kuivatamine
LISA
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Pille Enden, Tiina Lebane ja Lia Virkus, Taimetoidud kõigile,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 17,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!