Kuidas küpsetada leiba, Emmanuel Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Kuidas küpsetada leiba, Emmanuel Hadjiandreou, Varrak 2012 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

Ostukorv on tühi

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Kuidas küpsetada leiba
Autor(id): Emmanuel Hadjiandreou

Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
Tõlkija: Ulrika Jõemägi
ISBN: 9789985325445
Lehekülgi: 176

Seisukord: heas korras raamat

Mõõdud: 215x253
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega

Sisu:
Kõikjal maailmas taasavastavad inimesed koduse leivaküpsetamise võlusid, ehkki ka kauplustes, pagaritöökodades ja turgudel pakutakse suurepäraseid käsitööleibu. Oma leiva küpsetamine on põnev hobi, mille harrastajad võivad rõõmustada vanade traditsioonide elustamise üle ja nautida oma tegevuse maitsvat tulemust. Koduleiva puhul saab kasutada tervislikke komponente, katsetada meelepäraseid lisandeid ja arvestada pereliikmete võimalike allergiatega. Selles raamatus on 60 üksikasjaliku juhendiga retsepti laiast maailmast, kõik need pakuvad loomingulist väljakutset ja koolitust tõelise meistri käe all. Raamatu autor Emmanuel Hadjiandreou on muu hulgas teinud koostööd Gordon Ramsay restoraniga, võitnud mitmeid mainekaid auhindu ning välja õpetanud sadu pagareid.

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot

Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot

Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot

Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot

Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot

M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot

Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot

Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot

Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot

Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot



Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Kuidas küpsetada leiba, Emmanuel Hadjiandreou, Varrak 2012 | vanaraamat.ee
Kuidas küpsetada leiba, Emmanuel Hadjiandreou, Varrak 2012 | vanaraamat.ee
Kuidas küpsetada leiba, Emmanuel Hadjiandreou, Varrak 2012 | vanaraamat.ee
Kuidas küpsetada leiba, Emmanuel Hadjiandreou, Varrak 2012 | vanaraamat.ee
Kuidas küpsetada leiba, Emmanuel Hadjiandreou, Varrak 2012 | vanaraamat.ee
Kuidas küpsetada leiba, Emmanuel Hadjiandreou, Varrak 2012 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud