Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Feng shui kokakunst. Toidusedeli koostamise ning maitsvate ja kasulike roogade valmistamise kunst feng shui põhimõttelAutor(id):
Kirjastus: Ersen
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Tatjana Peetersoo
ISBN: 998576501X
Lehekülgi: 332
Sari: Keha, vaim ja meel
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 114 × 179 mm
Suurus: taskuformaat, kõvakaaneline
Sisu:
Toit on meie eluenergia. Toidu valik on seotud meie pidevalt muutuvate elutingimustega, aga ka aastaaegade vahetumisega. Vana-Hiina kunst feng shui ei õpeta meid mitte üksnes kogu ümbritsevat ruumi harmooniliseks muutma, vaid järgima feng shui põhimõtteid ka toidu valikul ja valmistamisel, et saadav energia suureneks.
Selles raamatus on kirjas feng shui peamised põhimõtted toiduainete õigeks valikuks ja säilitamiseks ning nende valmistamiseks. Siin on esitatud retsepte kõigiks aastaaegadeks, samuti reeglid köögi sisustamiseks ja kaunistamiseks.
Õppige feng shui traditsiooni kohaselt toitu valmistama ning teie füüsiline ja emotsionaalne enesetunne on alati kõige paremas korras!
feng shui, kokaraamatud, esoteerika, toitumisviisid, haigused ja nende ravi
Sari: Keha, vaim ja meel
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Ants Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!