Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hõrgutised kodusele peolaualeAutor(id): G. M. Treier
Kujundaja: Reet Helm
Kirjastus: Ersen
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: Enel Ormus
ISBN: 9789949250233
Lehekülgi: 216
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 139 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis ja pehmes köites raamat
Sisu:
Sama palju kordi aastas, kui tähistame koduseid tähtpäevi, saavad meist tõelised peakokad, veinide degusteerijad ja iga restorani põhjapaneva, pühamaist pühama dokumendi – menüü koostajad. Toitlustaja amet on raske ja vastutusrikas, kuid see raamat teeb ülesande kergemaks kellele tahes: road on ju pidulikuks vastuvõtuks juba välja valitud.
Kui vaagnate põhjaliku ümberpaigutamise järel leidub lõpuks laual koht ka viimasele teie valmistatud roale, ärge unustage võtta peast valget tärgeldatud kokamütsi. Selleta on külaliste seltsis oma loomingupiinade vilju maitsta palju mõnusam. Head isu kõigile!
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!