Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Puuviljade ja marjade säilitamine. Mahlad, moosid, kompotidAutor(id): Gabriele Lehari
Kirjastus: Tormikiri
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Ülle Pillaroo
ISBN: 9949421071 9789949421077
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 130 × 190 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 106
Käesolev raamat kirjeldab erinevaid meetodeid puuviljade ja marjade töötlemiseks ning pakub igaks toiminguks arvukalt retsepte. Need retseptid pole mitte üksnes juhendiks, vaid peaksid andma innustust luua marmelaade ja kompotte täiesti oma ettekujutuse kohaselt.
Originaali pealkiri Früchte einkochen, kandieren und einlegen. Eesti keeles
Märksõnad:
puuviljad
marjad
säilitamine (toit)
hoidised
mahlad
keedised
kompotid
puuviljad
marjad
säilitamine (toit.)
hoidised
mahlad
keedised
kompotid
toiduretseptid
Hind:
8,00 EUROtsing autori järgi:
Gabriele Lehari, Toiduainete säilitamine. Hoidistamine, külmutamine, kuivatamine, suitsutamine,
Sinisukk, 2010, hind: 9,00 eurot
Lianne Bilgenroth ja Gabriele Lehari, 717 majapidamisnippi,
Sinisukk, 2011, hind: 16,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!