Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Sendiveeretaja kokaraamatAutor(id): Koostanud: Pirjo Kyötavuori jt
Kujundaja: Martin Oras
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel: soome keel
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9985732111
Lehekülgi: 64
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 149 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 165
Kokkuhoidliku perenaise parim kapital on toiduvalmistamisoskus. Algusest peale omatehtud toit on peaaegu alati odavam ja tihti ka tervislikum ning maitsvam kui ostetud valmiseine, poolfabrikaat või külmutatud valmistoit. Sendiveeretaja ei pea kindlasti kokku hoidma maitseainete ega toiduvalmistamise hoolikuse arvelt. Selles raamatus on ära toodud odavad põhiretseptid. Alustuseks võibki neid sellistena kasutada, hiljem aga proovida lisanippe või omaloomingut. Hea, kui taipad, et võid maitsvat toitu valmistada säästlikult!
Originaali pealkiri: Penninvenyttäjän keittokirja
kokaraamatud, kokkuhoid, retseptid
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!