Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Küpsetame ise IAutor(id): Laine Remmelgas
Kirjastus: Eesti Ühing ''Teadus''
Linn: Tallinn
Aasta: 1990
Originaalkeel:
Lehekülgi: 52
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 138 × 192 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T237# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 149
Algajale perenaisele mõeldud raamatukeses on rohkesti tööd hõlbustavaid juhiseid ja näpunäiteid. Käsitletakse taignate eriliike, et algajad-küpsetajad saaksid võrdleva ettekujutuse, mille järgi valikut teha. Suurema osa brošüürist moodustavad retseptid.
Sisu:
-üldisi juhendeid küpsetamisel
-juhend taignate valmistamisel
-pärmitaigen
-muretaigen
-biskviittaigen
-lehttaigen
-õhuline munavalgetaigen, besee
-keedutaignatooted
-suured ja väikesed saiad
-pirukad
Hind:
3,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!