Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LeivatoiteAutor(id): Liia Tiigi
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1983
Originaalkeel: eesti
Lehekülgi: 104
Seisukord: pisut kulunud ja määrdunud kaaned, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 130x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Antikvariaat: SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Brošüüris tutvustatakse meil müügil olevaid leiva- ja saialiike. Raamatu põhiosa moodustavad retseptid toitude valmistamiseks tahkest leivast ja saiast.
Vajalik käsiraamat igale perenaisele.
Hind:
3,00 EUROtsing autori järgi:
Liia Tiigi, Tähtpäevalaud varrudest kuldpulmadeni,
Valgus, 1998, hind: 7,00 eurot
Liia Tiigi, Üsna odavalt, aga maitsvalt,
Valgus, 1996, hind: 5,00 eurot
Liia Tiigi, Pühadelaud uusaastahommikust vana-aastaõhtuni,
Valgus, 1996, hind: 6,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!