Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maitsvad ja tervislikud teraviljatoidudAutor(id):
Kujundaja: Aavo Ermel
Kirjastus: Librarius
Linn: Tallinn
Aasta: 1995
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Viire Villandi
ISBN: 9985903315
Lehekülgi: 97
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T147# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 047
Teraviljatoitude puhul sõltub väga palju õigest valmistamisest, sest siis saavad need ühtaegu tervislikud ja maitsvad. Taime seemnena sisaldab viljatera kontsentreeritult toitaineid ja jõude. Et need inimesele omastatavaks muuta, tuleb vili nö lukust lahti teha, niiskuse ja soojuse abil inimtoiduks muuta. Eriline väärtus antakse toidule maitsestamisega. Roog peab inimorganismilt seedimistegevust nõudma, kuid ei tohi seedeorganeid õle kurnata. Toidu ülesanne on anda inimesele jõudu ja aineid loomaks alust kehalisele ja hingelisvaimsele arengule.
kokaraamat
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!