Teema:
Pealkiri:
Eesti rahvustoidud. Traditional estonian cookingAutor(id): Ragnar Sokk, Margit Mikk-Sokk
Kujundaja: Ragnar Sokk
Kirjastus: Tulip
Linn:
Aasta: 2019
Originaalkeel:
ISBN: 9789949735327
Lehekülgi: 128
Seisukord:
Suurus: kõvas köites
Sisu:
Unustamatud hetked hea toiduga on elamused, mis jäävad meiega kogu eluks. Maailmas rännates kogeme me uusi, eksootilisi maitseid, kuid koju jõudes tõdeme taas, et ei ole midagi paremat kodusest Eesti köögist.Milline on õige eesti maitse? Proovi järele, kuidas maitseb sumedal suveõhtul ritsikate laulu saatel värske kartul soola, tilli ja sulavõiga või käredal talveajal seapraad hapukapsaga või verivorst pohlamoosiga.Selles raamatus on Eesti rahvusköögi kullafondi parimad palad. Need, mida tegid meie emad, vanaemad, vanavanaemad ja mida tänaseni palavalt armastatakse.Need on toidud, mis sulavad suus, teevad terveks ja õnnelikuks. Neis on mälestused lapsepõlvest, kodusoojusest, hea toidu naudingutest, pere koosolemise rõõmust.
Märksõnad:
Eesti eile ja täna
kokandus
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Eesti rahvustoidud. Traditional estonian cooking, Ragnar Sokk, Margit Mikk-Sokk, Tulip 2019Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
alla viimati lisatud:
all on 0 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!