Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ühiskondliku toitlustamise hügieen. Anatoomia ja füsioloogia alustega. Õpik ühiskondliku toitlustamise ja nõukogude kaubanduse tehnikumideleAutor(id): Solomon Mihhailovitš Bremener
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1958
Originaalkeel:
Lehekülgi: 256
Seisukord: kaaned kohati kulunud, kaante nurgad pisut katki
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 073
Ühiskondlikul toitlustamisel on rida hügieenilisi eeliseid. Kõik toidu valmistamisega, hoidmisega ja jagamisega seotud protsessid teostatakse sanitaarorganisatsiooni juhtimisel ja kontrollimisel vastavalt kaasaegse teaduse nõuetele. See tagab toiduainete õige tehnoloogilise töötlemise ja säilitab maksimaalselt nende toiteväärtuse.
Märksõnad
toitlustamine
toiduhügieen
kutsekoolid
toitlustusettevõtted
masstoitlustus
toitumishügieen
toiduhügieen
kutsekooliõpikud
Hind:
12,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hugh Johnson, Hugh Johnsoni väike veiniraamat 1998,
Kupar, 1998, hind: 7,00 eurot
Koostanud Aili Jõgi, Lihtsad beebitoidud,
Best Life Publishing, 2010, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Gordon Ramsay, Sõpradega köögis,
Tänapäev, 2014, hind: 20,00 eurot
Joseph Iannuzzi, Maffia kokaraamat,
Philos Eesti OÜ, hind: 14,00 eurot
Tammerraamat, Soolast ja magusat jõululauale,
Tammerraamat, 2022, hind: 9,00 eurot
Liis Sillaste-Toots, Lapsed, sööma! Maitsvat toitu laiast maailmast,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Britt Paju, Anne & Stiili kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua hõrgutisi,
Perioodika, 1995, hind: 4,00 eurot
Suur salatiraamat,
Sinisukk, 2001, hind: 7,50 eurot
Kokaraamatud all on 2269 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!