Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Suur kokaraamatAutor(id):
Kujundaja: Anne Pikkov
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Marju Algvere, Elo Jakobson, Ingrid Järv
ISBN: 9985307984
Lehekülgi: 608
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 200 × 265 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 249
Kogukas ja praktiline kokaraamat, kus ei anta mitte ainult 1000 mõnusat retsepti igaks elujuhtumiks, vaid tuuakse ära ka 400 lähteaine iseloomustus, 100 töövahendit ja 50 söögitegemise põhinippi. Siit leiab endale kõik vajaliku nii algaja kui ka kogenud kokk, nii tavaliste kui ka eksootiliste toitude armastaja. Suureks abiks on põhjalik register raamatu lõpus.
Originaali pealkiri: The complete cook
kokaraamatud, kokakunst, retseptid, toit, kulinaaria
Hind:
25,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!