Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KülmutamineAutor(id): Tiina Kotsar ja Toivo Niiberg
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn:
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9985642074
Lehekülgi: 111
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 126 × 194 mm
Suurus: tavaformaadis ja pehmes köites käsiraamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 011
Levinud ja haruldased marjad - puuviljad, jäätis, aedviljad, maitsetaimed, mõned väärtuslikud rohttaimed, seened
Sügavkülmutamine on tänapäeval kõige hinnatavam, moodsam ja ühtlasi ka kallim säilitusviis. See on põhjamaades ja kõrgmäestikes ammu tuntud toiduainete säilitusviis, mis nüüd kaasajal seoses sügavkülmikute levikuga taas päevakorda tõusnud nagu ka külmikute keskkonnasõbralikus.
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hugh Johnson, Hugh Johnsoni väike veiniraamat 1998,
Kupar, 1998, hind: 7,00 eurot
Koostanud Aili Jõgi, Lihtsad beebitoidud,
Best Life Publishing, 2010, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Gordon Ramsay, Sõpradega köögis,
Tänapäev, 2014, hind: 20,00 eurot
Joseph Iannuzzi, Maffia kokaraamat,
Philos Eesti OÜ, hind: 14,00 eurot
Tammerraamat, Soolast ja magusat jõululauale,
Tammerraamat, 2022, hind: 9,00 eurot
Liis Sillaste-Toots, Lapsed, sööma! Maitsvat toitu laiast maailmast,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Britt Paju, Anne & Stiili kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua hõrgutisi,
Perioodika, 1995, hind: 4,00 eurot
Suur salatiraamat,
Sinisukk, 2001, hind: 7,50 eurot
Kokaraamatud all on 2269 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!